Skip to content Skip to footer

Over ons

Globadyme is een Payment Service Provider die bedrijven de mogelijkheid biedt om betalingen te accepteren via verschillende betaalmethoden en valuta's. Wat Globadyme onderscheidt van zijn concurrenten, is de unieke structuur waarmee het bedrijf de transactiekosten tot 50% per transactie kan reduceren. Dit voordeel is echt ongehoord in de Payments sector en geeft Globadyme een zeer unieke positie in de markt.
Bij Globadyme hebben wij een diepgaand inzicht in de betaalwereld. Waar anderen torenhoge kosten rekenen voor transacties, pakken wij het anders aan.
We zijn niet alleen een dienstverlener, maar een partner die in uw schoenen heeft gestaan. Laat ons uw bedrijf helpen floreren met een benadering die dicht bij u staat.
Bij Globadyme zijn wij bijzonder trots op ons uitzonderlijke team van ervaren, deskundige en getalenteerde professionals, die zich volledig inzetten voor het verwezenlijken van onze visie. Samen gaan wij de betaal industrie voorgoed veranderen.

Hoe wij onze bedrijven helpen

Wij begrijpen de uitdagingen waarmee online bedrijven worden geconfronteerd en richten ons specifiek op twee cruciale gebieden: transactiekosten en het bieden van de juiste betaalmethoden.
Ten eerste stelt Globadyme consumenten in staat om te betalen met hun voorkeursbetaalmethoden en valuta's, wat essentieel is voor bedrijven om succesvol verschillende markten te bedienen. Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat meer dan 80% van de consumenten websites verlaat als hun voorkeursbetaalmethoden niet worden aangeboden, waardoor het een belangrijke uitdaging is voor bedrijven om te voldoen aan diverse betalingsvoorkeuren.
Ten tweede leidt de betalingsstructuur van Globadyme tot een kostenverlaging tot 50% per transactie voor bedrijven. Hierdoor helpt Globadyme bedrijven hun winstgevendheid aanzienlijk te verbeteren.
Samenvattend, is de unieke structuur van Globadyme, die een breed scala aan betaalmethoden en valuta's biedt, een uitstekende waardepropositie voor bedrijven die hun betalingsprocessen willen stroomlijnen en transactiekosten willen verlagen.

De Geschiedenis van Globadyme

De oorsprong van Globadyme ligt bij Yash Ramdjas, de oprichter en CEO van het bedrijf. Met meer dan 7 jaar ervaring in de betalingssector, ontpopte Yash zich als een betalingsexpert. Het idee voor Globadyme begon zich te vormen in 2016, toen Yash zelf werd geconfronteerd met het probleem dat hij niet kon betalen met zijn favoriete betaalmethodes. Deze uitdaging werd nog complexer door de verschillende betaalmethodes per land, waarbij consumenten hun eigen voorkeuren hebben. Een opmerkelijk voorbeeld hiervan is iDEAL in Nederland, met een marktaandeel van meer dan 70% van de transacties. Voor bedrijven die een breed scala aan klanten bedienen, is het cruciaal om deze diverse betaalmethodes aan te bieden, aangezien maar liefst 80% van de consumenten de website verlaat wanneer hun voorkeursmethode ontbreekt.
Yash ondervond persoonlijk de fragmentatie van het betalingslandschap, doordat hij herhaaldelijk geen goederen en diensten in het buitenland kon kopen. Deze ervaring wekte zijn fascinatie - sommigen zouden zeggen obsessie - voor betalingen op. Hij wist dat er een betere manier moest zijn en besloot met zijn team een oplossing te ontwikkelen die aan de eisen van zowel bedrijven als consumenten zou voldoen. Het doel was duidelijk: iedereen moet online kunnen betalen met hun favoriete betaalmethodes zonder dat bedrijven zich zorgen hoeven te maken over het bedienen van hun diverse klantenbestand.
Wij zijn ons bewust van de doorn in het oog van bedrijven: transactiekosten. Yash kwam tot de ontdekking dat deze kosten enorm oplopen, terwijl dat eigenlijk niet nodig is. De buitensporige prijzen die andere aanbieders tegenwoordig vragen, zijn voor ons onacceptabel. Met diepgaande kennis van de betaalwereld, beseffen we dat we het met Globadyme anders en beter kunnen doen. Dit stelt ons in staat om transactiekosten per transactie met maar liefst 50% te verminderen.

Sluit je bij ons aan en geniet gelijk van alle voordelen!